Geniet van het buitenleven

Geniet van het buitenleven

Tuinkamers van uw tuin zijn bij uitstek geschikt om langer van het buitenleven in uw tuin te kunnen genieten. In dit blog vertellen we u meer over wat tuinkamers voor uw tuin en woning kunnen betekenen.

Voor elk seizoen geschikt

Het liefst wilt u het hele jaar door van en in uw tuin kunnen genieten. Wanneer de zon schijnt, de regen uw tuin besproeit of wanneer de wind waait. Met de tuinkamers van Sebrechts Zonwering BV kunt u de eerste krokusjes zien opbloeien, de eerste bladeren van de herfst zien neerdwarrelen, genieten van de najaarszon en het neerdalen van sneeuwvlokjes beleven. Met tuinkamers bent u tegen elk weertype beschermd.

Tuinkamers en overkappingen

Tuinkamers hebben constructies die weerbestendig zijn en een hoge belastbaarheid hebben. Dit zorgt voor een vergrote duurzaamheid. De glazen deuren en ramen laten veel licht binnen, zodat u altijd van een transparant uitzicht naar buiten kunt genieten. Ook in de avonduren kunt u genieten van uw tuinkamer. Na het invallen van de duisternis kunt u met een druk op de knop de sfeervolle dimbare verlichting bedienen.

Het verlengstuk van uw woning

Bij de keuze uit verschillende tuinkamers houdt u één aspect natuurlijk voor ogen: de overkapping of tuinkamer moet een verlengstuk van uw woning worden. Maar ook moet de tuinkamer passen bij het ontwerp van uw tuin. U brengt in feite uw woning naar buiten, maar haalt uw tuin naar binnen. Belangrijk is dus dat uw tuinkamer aangepast wordt aan de stijl van uw woning. Onze tuinkamers zijn er dan ook in allerlei uitvoeringen, vormen, kleuren en maten. Voor ieder wat wils!

Tips voor tuinkamers

Om uw tuinkamer of overkapping onderdeel te laten zijn van uw woning en andersom hebben wij een aantal tips voor u op een rij gezet:

  • Trek de vloer van uw woning door naar de tuinkamer
  • Gebruik dezelfde muurkleuren van uw woning in de tuinkamer
  • Gebruik veel glazen wanden of schuifpuien voor transparantie
  • Maak zowel in huis als in de tuinkamer gebruik van bloemen en planten
  • Gebruik woonaccessoires en verlichting

Heeft u interesse in één van onze tuinkamers? Neem dan eens contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat. Bel ons op 0617567018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *