Hoe inbrekers voortaan uw huis buiten blijven

Wat kan een sleutelmakerij betekenen voor u?

Als we het over een slotenmaker hebben, dan denken de meeste mensen aan zo’n miniwinkeltje in een druk stadscentrum. Waar u naast sleutels ook terecht kunt voor schoenzolen en naambordjes voor naast uw voordeur. Maar wist u dat er ook slotenmakers bestaan die maar liefst 24 uur per dag beschikbaar zijn? Die u uw huis in kunnen laten als u uzelf buitengesloten heeft? En die inbraakschade snel en correct verhelpen? En die in no time uw deuren van nieuwe sloten kunnen voorzien als de oude af- of opengebroken zijn? Over die soort slotenmaker willen wij het in dit blog graag hebben. Dit zijn indirect namelijk levensredders. En volgens ons enorm ondergewaardeerd. In dit blog dus een ode aan de slotenmaker. Lees snel verder wat zo’n vakman voor ú kan betekenen! Ook geven we nog vijf tips weg van wat u zelf kunt doen op het gebied van inbraakpreventie.

Zorg dat het niet te laat is

Vaak denken mensen pas aan inbraakpreventie, als het eigenlijk al te laat is. Er is bijvoorbeeld al ingebroken. Dat was waarschijnlijk ook zo gepiept! Inbrekers zitten namelijk niet stil. Oude sloten hebben zij tegenwoordig in no time opengebroken. Wat u dus nodig heeft zijn nieuwe sloten. In onze zoektocht naar de diensten van slotenmakers, zagen we dat de betere slotenmaker enkel sloten aanbiedt die voorzien zijn van het PolitieKeurmerk Veilig Wonen. Een beetje crimineel komt hier echt niet zomaar doorheen! Om weer even terug te komen op dat dit blog een ode aan de slotenmaker is: als u deze vakman (preventief) nieuwe sloten laat installeren op uw huis, verhoogt u uw veiligheid daarmee enorm! En daarmee de zekerheid van uw leven. Bent u al overtuigd van de importantie van deze specialisten?

Tips om eigenhandig inbraakpreventie te bewerkstelligen

Zodra de slotenmaker weer richting huis gaat, is uw veiligheid al enorm verhoogt. Maar hierbij nog enkele tips zodat u uw veiligheid zelf op peil kunt houden:

  • Sluit altijd alle deuren en ramen bij vertrek
  • Toon niet openbaar dat u op vakantie bent
  • Maak zo min mogelijk kopieën van sleutels
  • Leg geen sleutels ‘verborgen’ rond uw huis
  • Hang geen label met adres aan uw sleutels

Is uw waardering voor de slotenmaker al gestegen?

Wij hopen dat u nu iets beter begrijpt hoe waardevol slotenmakers zijn. Wilt u uw sloten na dit blog ook laten vervangen door de allernieuwste en -beste sloten? Schakel dan snel een professionele slotenmaker in!