Een familiefeest om nooit vergeten

Het familieuitje is al heel wat jaren geleden of het komt er maar niet van met alle drukke agenda’s. Herkent u deze situatie en wilt u het familieuitje nieuw leven inblazen? Of zoekt u dit jaar nog een geschikte locatie voor uw familieuitje? Denk dan eens aan partyboerderij Vossenberg. Uw familiefeest is daar in goede handen, omdat ze beschikken over ervaren personeel dat begrijpt hoe je een familieuitje tot een waar feest laat zijn. Heeft u een grote familie? Geen probleem, ze hebben altijd wel een zaal beschikbaar die past bij de grootte van uw gezelschap. Met een kleiner gezelschap kunt u er ook prima terecht en u kunt er natuurlijk ook over nadenken om bij een themafeest aan te sluiten. Wat uw wensen ook zijn voor het familiefeest, zij luisteren naar uw wensen en maken afspraken waar.

Het personeelsuitje voor de nodige energie

Veel mensen kijken er naar uit: het jaarlijkse personeelsuitje. Het is voor u als baas belangrijk om uw personeel eens in het zonnetje te zetten. Elkaar even zien, los van het werk. Waar gaat uw uitje dit jaar naartoe? Zorg voor een accommodatie met ruime mogelijkheden om uw personeelsuitje dit jaar of misschien wel voor het eerst tot een groot succes te maken. Daarvoor gaat u natuurlijk grondig na welke wensen u voor uw personeelsuitje heeft. Een creatieve workshop of activiteiten buitenopdracht doen? Dat past misschien wel uitstekend bij u en uw collega’s. Toch liever een feestavond met livemuziek of een optreden van het verrassende talent uit uw eigen bedrijf? Dat kan een uitstekend en verrassend idee zijn. Zorg in elk geval voor een thema dat aansluit bij de stijl en voorkleuren van uw gezelschap.

Kies een leuk uitje

Natuurlijk leuk om er even uit te zijn en een uitje te boeken. Want er even tussenuit doet iedereen goed! Bent u met een gezelschap en verantwoordelijk? Dan raden we u een thema-avond aan of een buitenactiviteit dat bij uw uitje past. Vertel de organisator gewoon uw wensen en met gezamenlijke creativiteit zorgt u voor een passend feest of activiteit, waarbij u mag rekenen op de inzet van de organisatie en de faciliteit om er voor u en uw gasten een topdag of topavond van te maken.

De redenen om te kiezen voor partyboerderij Vossenberg?

Zij verzorgen uw personeelsuitje, uitje, familieuitje en nog veel meer soorten uitjes graag in de partyboerderij in Epe. Zij zijn u van dienst met:

  • Een mooie locatie midden op de Veluwe
  • Een gevarieerde thema-avond die bij uw uitje past
  • Een zaal die precies past bij de grootte van uw gezelschap van het familieuitje
  • Entertainment voor uw personeelsuitje en andere feesten
  • Gedrevenheid om u een fijne dag en/of avond te bezorgen

Ga naar een geschikte locatie!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw uitje, familieuitje of personeelsuitje? Neem dan een kijkje op de websites van bedrijven die hier aan kunnen voldoen. Bijvoorbeeld de website van Partyboerderij Vossenberg Epe. U en uw collega’s of familie zullen een geweldige tijd beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *