Verklein de kans op een inbraak

Verbeter uw veiligheid

Inbraakpreventie staat de laatste tijd weer erg centraal in het nieuws. En dat is ook niet zo gek. Eerst waren het vooral de ouderen die slachtoffer werden van inbraken. Opvallend was dat dat vaak niet eens stiekem werd gedaan. Inbrekers gebruikten daarvoor de babbeltruc. Aanbellen, met een smoes binnenkomen en vervolgens het hele huis leegroven. Gelukkig is tegen deze vorm van inbreken de laatste tijd al veel campagne gevoerd. Daardoor weten mensen nu al een stuk beter wie ze wel en niet binnen moeten laten. Maar helaas. Inbrekers zitten ook niet stil. Zij wachten wel tot je je huis verlaten hebt. Dan kunnen ze vaak via enkele kleine handelingen je huis binnenkomen. Om dit tegen te gaan is het van belang je huis goed te beveiligen. Dit kan prima met de juiste sloten. En goed hang- en sluitwerk. Kortom, met de juiste middelen vergroot je je veiligheid enorm. Lees er meer over in dit blog.

Schakel een slotenmaker in

Ok, het is duidelijk dat een huis, en alles erin, een stuk veiliger is als je de juiste sloten hebt. Maar hoe kom je nou aan die ideale sloten? Schakel daarvoor een slotenmaker in. ‘Een slotenmaker? Maar hoe weet ik nou dat ik die kan vertrouwen?’ Dat vraag je je misschien wel af. Immers, die slotenmaker heeft uw nieuwe slot en bijbehorende sleutel. Hoe groot is de kans dat hij daar geen valse kopie van heeft liggen..? Nihil. Maar voor de zekerheid wijzen wij je er toch graag op te controleren hoe betrouwbaar deze slotenmaker is. Vraag eventueel naar certificeringen en diploma’s. Een website zegt ook vaak al veel. Oogt deze betrouwbaar? Is de slotenmaker 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar? Kun je echte, eerlijke beoordelingen van eerdere klanten vinden? Bezoekt de slotenmaker jouw huis met een professioneel busje? En kun je na aankoop van je nieuwe slot het verschuldigde bedrag pinnen? Dan is de kans groot dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Kortom, verbeter je veiligheid. Schakel een slotenmaker in!

Extra tips over veiligheid

Nadat je je sloten hebt vervangen door prima nieuwe varianten, is je huis in elk geval goed bestand tegen inbrekers. Maar inbrekers hebben nog genoeg andere manieren om jouw waardevolle spullen te ontfutselen. Hierbij enkele tips om dit vrijwel onmogelijk te maken:

  • Leg geen sleutel onder je deurmat
  • Laat nooit zomaar iemand binnen die je niet kent
  • Laat een lamp branden in huis, ook als je weg bent
  • Leg geen waardevolle spullen in het zicht voor het raam
  • Sluit altijd alle ramen en deuren als je vertrekt vanuit huis

Overtuigd?

Ben jij inmiddels overtuigd dat het verhogen van jouw veiligheid niet eens zo moeilijk hoeft te zijn? Begin bij stap 1. Laat een slotenmaker prima sloten monteren op je huis. Hierbij een voorbeeld van een betrouwbare slotenmaker. Verhoog ook jouw veiligheid met de beste sloten!