Kiezen op basis van negativiteit

Lastig om alles te overzien

Administratie is enorm complex. Het is niet voor niks een verzamelterm voor heel veel onderdelen. Voor bedrijven is het bijhouden van de administratie al helemaal een crime. Daarom schakelen veel bedrijven een veelzijdig assurantiekantoor in. Dit bedrijf houdt al uw verzekeringen, binnenkomende en uitgaande financiën zeer secuur in de gaten. U kunt het zelfs inschakelen om uw reeds gemaakte verzekeringen eens grondig te laten controleren. Want de laatste jaren zijn de verschillende verzekeringsmaatschappijen elkaar behoorlijk gaan concurreren. Hierdoor kunnen de prijzen en voorwaarden nog wel eens heftig van elkaar verschillen. En misschien is het volgend jaar wel weer helemaal anders! Houdt u het inmiddels ook niet meer zo goed bij? Besteed deze taak dan uit aan een professioneel en veelzijdig assurantiekantoor. Lees verder om meer te weten te komen over de diensten van een assurantiekantoor!

Van alle markten thuis

Een beetje assurantiekantoor is tevens een administratiekantoor. Het regelt niet alleen uw verzekeringen, maar houdt ook de rest van uw administratie bij. Denk aan uw omzetbelasting en uw jaarrekeningen. Nu denkt u misschien: ik heb geen hulp nodig bij het afsluiten en bijhouden van mijn verzekeringen. Maar onderzoek toont keer op keer aan dat wij vaak toch nog niet heel kundig met onze verzekeringskeuze omgaan. Zo is laatst weer vastgesteld dat de prijs van een verzekering voor maar liefst 72% doorslaggevend is. De voorwaarden en de dekking, ook enorm belangrijk, zijn met respectievelijk 52% en 58% blijkbaar een stuk minder belangrijk. Wat helemaal verontrustend is, is dat nog steeds maar een groepje van 39% ‘min of meer’ vertrouwen heeft in de goede intenties van de verzekeraar. Maar liefst 29% procent heeft absoluut geen vertrouwen. En nog eens 30% ‘weet het zo net nog niet’ wat de bedoelingen van de verzekeraar betreft. Als wij met deze waardes in ons achterhoofd een partnerschap aangaan met een verzekeringsbedrijf, kan dat tot zeer verkeerde verwachtingen en resultaten leiden. Draag daarom deze belangrijke keus over aan een professioneel en onafhankelijk assurantiekantoor. Uiteraard volledig in samenspraak met u. Scheelt u weer een hoop zorgen!

Hoe vind ik zo’n kantoor?

Bij het uitkiezen van een kantoor dat u gaat helpen met uw administratie en verzekeringszaken is het van belang op de volgende punten te letten. Is het bedrijf:

  • Eerlijk?
  • Flexibel?
  • Veelzijdig?
  • Betaalbaar?
  • Onafhankelijk?

Kunt u overal ‘Ja’ invullen? Dan is het tijd een afspraak met dat kantoor te maken.

Stop met doormodderen

Kortom, wees niet één van de velen die blijft doormodderen. Het is klaar met het schuchtere op en neer gewip tussen verzekeringsmaatschappijen. Het is genoeg geweest met de rommelige administratie. Besteed het uit! Kies voor een professioneel assurantiekantoor als Langeveld Totaal. Succes met de zoektocht naar uw perfecte partner in administratiezaken!