Maak het de inbrekers niet al te gemakkelijk

Goede inbraakpreventie voorkomt veel ellende

Heeft u de slotenmaker in Zeist nodig? Dan is dat hopelijk omdat u uw oude of kapotte sloten wilt laten vervangen door hang- en sluitwerk. Als inbraakpreventie, maar ook omdat u zich wellicht irriteert aan de haperende sloten. Vervelender is het als u de slotenmaker in Zeist acuut nodig heeft. Bijvoorbeeld als er bij u is ingebroken. Dan is de situatie al hectisch en naar genoeg. Dan is het prettig om te weten dat er bij u in de regio Zeist altijd wel een slotenmaker is die u direct verder kan helpen. Een moderne slotenmaker is in bijna alle gevallen binnen een half uur bij u op locatie. Dag en nacht en ook op dagen dat bijna iedereen een vrije dag heeft. Heeft u twijfel over de toestand van uw sloten in Zeist of elders in de regio? Laat dan de slotenmaker eens voor een veiligheidscheck langskomen. Bent u tevreden over de slotenservice? Sla dan gelijk het telefoonnummer op. Dat scheelt u zoekerij voor het geval u de pech heeft de slotenmaker direct nodig te hebben.

De slotenmaker in Zeist aan het werk

In de jaren tachtig gebouwde woningen in een rijtje in Zeist. Bijna alle sloten nog voorzien van de originele slotplaten. Dezelfde sloten waar destijds het PolitieKeurmerk Veilig Wonen op werd afgegeven. Helaas… deze sloten zijn niet bestand tegen slotentrekken. Een moderne inbrekersmethode waar best goed weerstand aan te bieden is. Als de sloten en de slotplaat tenminste daarop berekend zijn. In deze wijk in Zeist waren de sloten en de slotplaten echter niet berekend op de methode. Gevolg? 8 Woningen in dezelfde straat waar middels slotentrekken was ingebroken. De slotenmaker in Zeist heeft het opgelost met nieuwe sloten en slotplaten.

5 Maatregelen om inbrekers buiten de deur te houden

Hierbij een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat u de hulp van de slotenmaker in Zeist tot een minimum kunt beperken:

  • Vraag de slotenmaker in Zeist om een veiligheidscheck
  • Laat uw sloten waar nodig repareren of vervangen
  • Laat inbrekers niet merken dat u niet thuis bent
  • Draai de deuren op slot als u weggaat
  • Gebruik uitsluitend goedgekeurd hang- en sluitwerk

Bij het laatste punt is het van belang om te weten dat sloten die voorheen goedgekeurd waren voor het PolitieKeurmerk Veilig Wonen thans niet meer voldoen. Laat dit door uw slotenmaker in Zeist controleren. Hij kan u direct vertellen of uw sloten aan vervanging toe zijn. In een aantal gevallen is de vervanging van een slotplaat al voldoende om uw sloten weer helemaal anno nu te maken.

Een slotenmaker in Zeist nodig?

Sleutel King is een voorbeeld van een professionele en snelle slotenmaker in Zeist. Deze slotenmaker in Zeist is 24 uur per dag bereikbaar en staat binnen een half uur bij u voor deur. Dat is wel zo’n prettig idee als u de slotenmaker in Zeist direct nodig heeft.